Omgeving

Omgeving van de Bungalows

In Zuidwest Drenthe en aangrenzend Friesland ligt het Nationaal Park Drents-Friese Wold.
Het is ongeveer 6.100 hectare groot en is daarmee na de Veluwe het grootste bosgebied van Nederland.

In het nationaal park vindt u bossen, stuifzand en uitgestrekte heidevelden. Het gebied kent veel afwisseling in vegetatie. Zo zij er bijzondere planten zoals kraaiheide en dennenorchis te vinden.

Voor planten en dieren vormt het Drents-Friese Wold een aantrekkelijk leefgebied. Maar ook voor de recreant heeft het Drents-Friese Wold veel te bieden. Er zijn vele fiets- en wandelpaden en uitgezette routes. Ook de paardenliefhebbers kunnen volop aan hun trekken komen. Zowel voor menners als ruiters is er een uitgebreid netwerk aan paden.


Andere natuurgebieden in de directe omgeving van de woningen van Hippo Bungalow zijn de Weerribben, het Dwingelerveld en het Fochteloërveen.

Omgeving van de Bungalows
De mooie Drentse dorpen Diever en Dwingeloo zijn zeker een bezoekje waard, evenals het Friese dorpje Olderberkoop. Andere dorpen in de omgeving zijn Oosterwolde, Vledder en Appelscha.
Hippo Bungalow, Kerkweg 15, 8392 TR Boijl, Telefoon 06 - 209 153 93
Ga naar onze facebook pagina  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Bel ons op het volgende telefoonnummer